Bij DiMi Nails kan je terecht voor een manicure-behandeling, gellak of gelnagels. Ik werk met de hoogwaardige producten van Magnetic. Magnetic is een Nederlands bedrijf. 
Tevens werk ik met Press On-nagels van Trendnails. Trendnails is een Duits bedrijf.

Manicure-behandeling (Seduction by Magnetic)

Tijdens een manicure-behandeling zal ik uw handen eerst verzorgen met een heerlijk warm handbad met Bath Bombs. Aansluitend worden de handen lichtjes gemasseerd met een handscrub. Daarna krijgen de nagelriemen een verzorging, de nagels worden gevijld en gepolijst. Tot slot verzorg ik uw nagels met een nagelriemolie en zal ik uw handen inmasseren met een handcrème & masker. Een geweldig verwenmoment voor uw handen.

 

Gellak

Bij gellak zal ik uw nagelriemen een goede verzorging geven. Daarna gaat er een dun laagje verstevigende gel over uw nagel. Vervolgens zal ik de door u uitgekozen kleurengel aanbrengen. Over deze kleurengel komt als laatste een topcoat. Iedere laag wordt uitgehard in de LED-lamp. Tot slot zal er een nagelriemolie en handcrème worden aangebracht.

Gellak is uitermate geschikt als je van jezelf een mooie sterke nagel hebt, maar geen tijd en/of zin hebt om iedere week zelf je nagels te moeten lakken.

 

Gelnagels

Bij gelnagels krijgen uw nagelriemen een goede verzorging. Vervolgens zal ik een laag gel aanbrengen (bouwen van de nagel) waardoor uw nagels een extra versteviging krijgen. Nadat deze laag is uitgehard in de LED-lamp, zal ik uw nagels in model vijlen. Daarna breng ik de door u uitgekozen kleurengel aan. Over deze kleurengel komt als laatste een topcoat. De laatste twee lagen worden ook uitgehard in de LED-lamp. Tot slot zal er een nagelriemolie en handcrème worden aangebracht.

Gelnagels zijn een mooie oplossing als je van jezelf dunne broze nagels hebt die niet willen groeien. Door het aanbrengen van de verstevigende laag, krijgen je nagels goed de kans om te groeien.

 

Press On-nagels (Trendnails)

Bij Press On-nagels krijgen uw nagelriemen een goede verzorging. Daarna zal ik de Press On-nagels aanbrengen. Press On-nagels zijn kunststofnagels die tot aan de nagelriem over uw eigen nagel worden gelijmd. Deze nagel zal ik eerst lakken met een basecoat en daarover breng ik de door u uitgekozen kleurengel aan. Over deze kleurengel komt als laatste een topcoat. Iedere laag wordt uitgehard in de LED-lamp. Tot slot zal er een nagelriemolie en handcrème worden aangebracht.

Deze nagel is zeer geschikt als je nagelbijter bent. Door het aanbrengen van deze nagel zijn er al veel klanten succesvol gestopt met nagelbijten. Ook dames die van zichzelf onvoldoende lengte hebben en dit wel graag willen, zijn Press On-nagels dé uitkomst.